fredag 10 juli 2009

Ögon som helats!!!!

Hej hallå!

Välkommen till den grymmaste bloggen!!!

Vi vill dela lite vad Gud håller på att göra under vår pannkakstour 2009.

På onsdags kvällen (090708) var vi i Karlstad i Museiparken och hade pannkaksfest med sköna människor och Jesus. Vi började lira lite fotboll med några ungdomar. Efteråt stannade två stycken kvar och snackade med oss en stund. Den ena killen hade problem med ögonen, han hade aldrig kunnat se rakt. Vi bestämde oss för att be för honom en enkel bön och när vi var färdiga såg killen helt skakad ut - i extas sa killen till sin kompis:
Jag tror det funkar!! jag kan se rakt!! vi testade synen genom att låt honom läsa en text på mobilen (det hade han aldrig kunnat göra tidigare) - han läste det utan problem. För att vara riktigt säkra tog vi även en "street bibel" med ännu mindre text och lät honom läsa - det funkade också... vi var alla helt tagna av undret som hade skett! Gud är God!
Vi fick förmånen att be frälsningsbön med både han och hans kompis som inte heller fattade någonting och bara stod där och gapade!
Medan vi stod där och snackade med dem ringde morsan till killen som hade blivit helad och han började berätta ivrigt för henne: Det är två killar här som har bett nån Jesus grej för mig och jag kan se rakt!!! morsan trodde inte honom men killen var fast övertygad om sitt helande.

Jesus kan använda vem han vill, även dig just nu idag i den situationen du är i!!! gör dig tillgänglig för honom så är han tillgänglig för dig! Han dog för just dig på korset och längtar att få en relation med dig.... He loves you!

Bless // Simon och Danne

1 kommentar:

  1. Wow, det här är fantastiskt, har läst om er tour. Tack Gud!

    SvaraRadera